Hvor opmuntrende medicin tilslutning kan spare dig tid, stress og penge.

Hvor opmuntrende medicin tilslutning kan spare dig tid, stress og penge.

Patienter med vedvarende tilstande og komplicerede medikamentrutiner er i en særlig høj fare for ikke at tage de medicin, de har brug for for at behandle deres forhold. Og som tidligere u.S. Kirurg General c. Everett Koop rådede engang ordiner, klienter og farmaceuter, « medicin fungerer ikke hos patienter, der ikke tager dem. »Manglende overholdelse.

Som tilgængelig og påberåbt sig eksperter, er samfundets farmaceuter fortrinsvis placeret til at påvirke adhæsion og klientresultater positivt og klientresultater. Apoteker kan opnå dette ved at guide deres patienters brug af deres medicin. Her er hvordan. Nye behandlinger starter med fantastisk løfte for patienter, men når en udbyder eller en apotek ikke forbereder en patient til alle potentielle resultater, kan han eller hun stoppe med at tage stoffet.

Hvis hun eller han føler sig værre, kan klienten muligvis afbryde behandlingen for at forhindre negative effekter. Hvis patienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan han eller hun måske konkludere, at stoffet ikke fungerer. Til splinternye behandlinger kan ordinerende normalt investere mindre end et minut og fortælle deres patienter, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de har brug for at forvente at føle sig, og klienten er typisk nødt til at starte mere info ved at stille spørgsmål.

Betydningen af ​​medicinadhæsion i diabeteserklæringer

Jo flere tid farmaceuter investerer sammen med en klient for at diskutere hans eller hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er meget vigtigt at tage medicinen regelmæssigt, desto højere er muligheden for, at klienten forbliver vedhæftende terapi. Kunder med vedvarende forhold er mest sandsynligt, at de forbliver vedhæftede, når de føler sig sikre på, at deres medicin har en gunstig indflydelse på deres generelle velvære.

Apotekere og medicinalpersonale burde tage mindst et par minutter at tale og udvikle et forhold til enhver patient, der går gennem døren. Denne handling kan gøre en verden af ​​forskel i en patients liv. Apotekere skal spørge klienter, hvordan de har det, hvis en ny dosering fungerer meget bedre, eller hvis de oplever nye bivirkninger, for eksempel.

Og fordi patienter kan have flere spørgsmål, når de er på behandling end før de begynder behandling, er en regelmæssig, åben diskussion afgørende for at udvikle tillid. God interaktion mellem receptpligtige og farmaceut er afgørende. Apotekere kan forbinde med en recept og stat, « Vi har 30 gensidige klienter, der bruger min apotek.

Nogle kendte fakta om, hvad der er medicinsk tilholdelse, og hvorfor er det vigtigt?.

Med udviklingen af ​​ansvarlige plejeorganisationer (ACOS) og udvikling af betalernes tilsyn, ender denne type design med at blive mere almindelig, da sundhedsholdet undersøger at forbedre klientresultaterne. Dette har faktisk en ekstra fordel ved https://danmark-aptk.com/koeb-clomid-online/ at give klienter den vigtige følelse af at komme fra en gruppe, der ofte kommunikerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgangsfordel apoteket og dets patienter. Apotekere kan ofte engagere hele personalet ved at afholde personalekonferencer og diskutere alles rolle i at passe klienter. Udgivelse af CMS Star Quality Rating3 -scoringer på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og spænding værdien af ​​at håndtere en klients pleje.

Når alle fra front-end-kontorist til apoteksteknikeren er deres rolle som en del af plejegruppen, forbedrer patientengagement. Medarbejder er mere mest sandsynligt at stille ind på endnu afslappede kommentarer fra en patient som « Jeg er så udmattet af at tage den pille, » en anelse om, at der kan være et problem.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *